Menú Principal

Inici>Actualitat >Agenda > >   Festival de Jazz Castell de Montbui. La veu al Jazz 2018

Continguts de la secció

Agenda
 
Divendres, 7 de setembre del 2018
Festival de Jazz Castell de Montbui. La veu al Jazz 2018

DIVENDRES 7 DE SETEMBRE

Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues
19.00 h Conferència "La veu al Jazz" a càrrec de l'Enric Vázquez

Enric Vázquez
Llicenciat en Ciències Químiques (1964) i Doctor en Ciències Geològiques (1976). Catedràtic a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Camins de la UPC (1986).

Al Jazz: fundador del Jubilee Jazz Club de l'Institut d'Estudis Nordamericans 1958, refundació al 2000. Programa de ràdio a RNE, Jazz Selección, de 1958 a 1965. Presentador Programa de Jazz a TVE 2, 1972-74. Redactor de la Revista Jazz Quártica durant tota la seva existència i a diaris com El Periódico, Avui o Estafeta Literaria. Conferències sobre jazz del 1958-2008 a centres i universitats de tota Espanya. Asesor de Jamboree Jazz Club des de la seva fundació i fins al 1968. Coorganitzador dels dos primers Festivals de Jazz de Barcelona. Comentaris a les contraportades de diversos LPs. Professor de les assignatures de Jazz: Història y Estètica I, II i III a la UPC des del 1990 fins a l'actualitat. Director del Programa - Conveni UPC - Taller de Músics, Curs Universitari de Jazz des del 2000. Estades relacionades amb el jazz a Nova York i San Francisco 1983, 1990, 2001. Autor dels dos primers capítols d'Història del Jazz per al departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Club Regasol, carrer de la Garça, 4

22.00 h Concert amb Dick Them Trio i Mariona Blanch a la veu
Seguidament, Jam Session
Servei de bar amb sopar i begudes

Dick Them Hartmann, Barcelona 1964. És  Llicenciat en Jazz per l´Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Ha tocat amb Olga Guillot, Sheila Jordan, Lluís Llach, María del Mar Bonet, l´eurovisiva Beth, Pablo Carbonell, Karen Souza, Manolo García, Ravi Chary, Silvia Comes, José Luis Gámez, Max Sunyer, Laura Simó, el Francesc Capella Trío, Jimmy Jenks Trío, La Salseta del Poble Sec, Coyote Dax, Nena Daconte, Lidia Pujol, etc.

Ha enregistrat més d´una trentena de discos amb Lluís Llach, Karen Souza, Sílvia Comes i Lídia Pujol i Nena Daconte entre d'altres.

Ha participat repetides vegades a Festivals Internacionals i Nacionals de jazz com els de Terrassa, Cogolin (França), Manchester, Bruselas, Penang, Beirut, Manizales, Cartagena de Indias, Medellín i Bogotà, Casablanca, Rabat i Agadir, Salvador de Bahía, México DF, Beijing i Shanghai, Jarasum, Calcuta, Delhi, Goa i Bombay, Caracas i Naguanagua.

És professor de baix, contrabaix i combo a l'escola Municipal de la Vall del Tenes i també ha impartit classes al Taller de Músics de Barcelona i d'altres escoles municipals.

DISSABTE 8 DE SETEMBRE

Castell de Montbui
20.00 h Visites guiades al Castell de Montbui (passi cada 30 minuts)
22.00 h Concert "La vella Dixiland" & Marian Barahona a la veu
Servei de bar amb sopar i begudes

La Vella Dixieland
35 anys de Jazz, és un cas inèdit en el panorama musical d'aquest país. Fundat l'any 1980, el grup va formar-se com una reunió d'amics per tocar la música que més els hi agradava: el jazz clàssic.

Des d'aleshores el grup ha tingut una progressió constant. Es va professionalitzar l'any 81, ha enregistrat 9 discos, ha fet més de 3.000 actuacions,  ha participat en els millors festivals de jazz del món i ha col·laborat amb nombrosos artistes i grups del país: Comediants, Els Pets, Lax&Busto, El Tricicle..


DIUMENGE 9 DE SETEMBRE

Castell de Montbui
11.00 h Visites guiades al Castell de Montbui (passi cada 30 minuts)
12.00 h Concert Andreu Zaragoza i Magalí Sare 
Concert conveniat amb l'Associació de músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya

El guitarrista Andreu Zaragoza i la cantant i flautista Magalí Sare es troben en aquest duet que es nodreix del repertori de l'American Songbook, de temes propis de tots dos músics i també de la música popular brasilera. Les guitarres elèctrica i acústica es fusionen amb la talentosa veu de Magalí Sare i les pinzellades de percussió i l'ús de loops fan d'aquest duet una caixa de sorpreses.

Lectures: 998   |  Versió PDF  |   Envia'm


Enllaços

Documents

Peu de pàgina

Opcions a peu de pàgina

Informació propietari

Av. Prat de la Riba, 167 • 08415 Bigues i Riells • T. 93 865 62 25 • F. 93 865 63 75 • Nif.P0802300D • ajuntament@biguesiriells.cat

Informació destacada

Amb la col·laboració de:
Logotip de la DIBA
Logotip de l'ajuntament
n | a | t | h | m | c | f | b