Menú Principal

Inici>Actualitat >Notícies   Subvencions per als comerciants 2018

Continguts de la secció

Notícies
 
Dimarts, 24 de juliol del 2018
Subvencions per als comerciants 2018

Fins al 14 d'agost es poden sol·licitar els ajuts de la Generalitat de Catalunya per obrir o modernitzar un negoci

Des de l'Ajuntament de Bigues i Riells es fa ressò de l'obertura del període de sol·licitud de les subvencions del Consorci  de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya. Els comerciants del municipi, doncs, poden demanar aquests ajuts fins al 14 d’agost, amb l'objectiu de modernitzar el negoci o bé obrir-ne un de nou.

El Consistori, per tal de fer arribar aquesta informació al màxim de comerciants possible, publica els ajuts de la Generalitat de Catalunya, que tenen la finalitat de potenciar l'adaptació del comerç i la implementació de nous establiments.

Requisits i avantatges

Les subvencions van adreçades a comerciants que tinguin previst realitzar un projecte de millora abans del 31 de desembre. Els ajuts es poden tramitar en línia al lloc web del CCAM, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda. Si necessiteu més informació o ajuda per tramitar les subvencions podeu trucar al 637 554 951, telèfon de l'empresa COHESIONA, encarregada de la dinamització comercial de Bigues i Riells. Pepi Mateu, gerent: "Ens dediquem professionalment a oferir eines a l'abast del petit comerç per poder ser competitius".

Els beneficiaris de les subvencions poden ser empreses individuals, associades o agrupades; administracions locals i els seus organismes públics; les entitats territorials, gremis i entitats sectorials sense ànim de lucre, i les associacions de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

Els requisit per les entitats territorials, gremis i entitats sectorials és: una inversió mínima de 3.000 € en projectes de transformació digital, activitats de promoció del comerç, activitats de fidelització dels clients, organització de fires, formació o premis sectorials o territorials. La quantia subvencionable serà fins al 50% respecte del cost de les accions subvencionables de les despeses de gestió i estructura.

Pel que fa a la participació de les empreses de comerç en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals d’àmbit nacional, estatal i internacional, amb una inversió mínima de 1.000 €, tindrà un ajut de fins al 50% amb un màxim de 3.000 € per les fires nacionals i estatals i un màxim de 5.000 € per les fires internacionals.

En transformació digital, caldrà que els sol·licitants hagin fet una inversió mínima de 1.000 € en creació, disseny i posicionament d’una pàgina web, contractació d’una empresa de serveis de community management, creació d’una botiga online a partir d’un establiment físic, etc.  La quantia subvencionable serà fins al 50% amb un màxim de 500 € fins a 3.000 €, en funció del projecte.

Per últim, l'ajut per la nova implementació de comerços i millora comercial dels establiments requerirà una inversió mínima de 2.000 € en la recuperació de locals buits, l’ús d’aparadors de locals tancats, ampliació de la superfície de venda, reforma d’establiments, etc. La quantia subvencionable serà del 50% amb un màxim de 5.000 €.

 

Lectures: 229   |  Versió PDF  |   Envia'm


Documents

Peu de pàgina

Opcions a peu de pàgina

Informació propietari

Av. Prat de la Riba, 167 • 08415 Bigues i Riells • T. 93 865 62 25 • F. 93 865 63 75 • Nif.P0802300D • ajuntament@biguesiriells.cat

Informació destacada

Amb la col·laboració de:
Logotip de la DIBA
Logotip de l'ajuntament
n | a | t | h | m | c | f | b