Fes la teva donació online al Banc d'Aliments

Data: Del 16/11/2020 al 16/12/2020
Lloc: https://www.granrecapteonline.com
El Gran Recapte és una campanya clau per als Bancs dels Aliments, perquè amb els gairebé 5 milions d’aliments recaptats a Catalunya es pot proveir a les entitats d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos.

Des de la irrupció del COVID19, els Bancs dels Aliments han hagut d'actuar amb celeritat per poder adaptar la seva operativa i donar resposta a una creixent demanda d’aliments per part de les entitats socials. Aquest increment ja supera el 40% respecte al mateix període de l’any passat.

L'escenari de pandèmia COVID19 d’aquesta tardor sembla indicar que, l'emergència social derivada de l'emergència sanitària i la ralentització de l'activitat econòmica, comportarà que moltes persones tinguin dificultats per a cobrir les necessitats bàsiques.

Com a exemple, el Banc dels Aliments de Barcelona ha distribuït al llarg del 2020 més de 11 milions de quilos d’aliments i 275 mil àpats cuinats que han arribat a 160 mil persones a través de 380 entitats receptores. El valor dels aliments distribuïts s’estima en uns 26 milions d'euros.

Donacions al punt de recollida

Les donacions als establiments de les cadenes de supermercats seran virtuals. El personal de botiga convidarà a la ciutadania a fer donacions a l’hora de pagar a caixa. Aquesta donació serà a través d’un CODI GRAN RECAPTE amb els imports estipulats per cistella (1€ - 3€ - 5€ - 10€ - 20€ - 50€, o indefinit). Un cop finalitzat el Gran Recapte, els Bancs dels Aliments disposaran de l’import íntegre de les donacions per a poder adquirir aliments bàsics.

Establiments col·laboradors de Bigues i Riells: Condis, Coaliment i Subirats

Dona aliments  de forma online

Amb la pandèmia COVID19 els Bancs dels Aliments han vist augmentar un 40% la demanda d’aliments. L’escenari post COVID19 sembla indicar que l'emergència social, derivada de l'emergència sanitària i la ralentització de l'activitat econòmica, comportarà que moltes persones tinguin dificultats per a cobrir les necessitats bàsiques.

Si vols ajudar a contribuir a l’alimentació de 265 mil persones a Catalunya dona aliments aquí!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes