Formació gratuïta online per a comerços de Bigues i Riells del Fai

Del 25/3/2021 al 31/12/2021
Data: Del 25/3/2021 al 31/12/2021
Lloc: Online
Digiemprèn és un lloc web per estar al dia dels temes relacionats amb el comerç en línia. Aquesta plataforma està pensada per aquells que tinguin un negoci digital o en vulguin obrir un. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai s'hi ha inscrit com a ens.

A partir d'ara, els comerciants de Bigues i Riells del Fai podran fer ús d'aquesta plataforma de la Diputació de Barcelona que ofereix formació telemàtica gratuïta i les claus de l'èxit del comerç en línia.

A qui va adreçat?

A persones que tinguin un negoci físic a peu de carrer, a la demarcació de Barcelona, i vulguin obrir un negoci digital i fer-lo brillar. També està pensada per a persones creadores o artesanes locals de la demarcació de Barcelona, professionals que dissenyin i creïn productes de consum i que vulguin disposar d'un nou canal de venda en línia.

Per tal de beneficiar-se del contingut de Digiemprèn, només cal registrar-s'hi aquí. Les persones interessades poden inscriure's als diferents cursos que s'ofereixen i, com a novetat del mes d'agost, accedir a les miniguies de comerç online.