Peça final de la festa del curtmetratge: Perles del Québec

Data: Dijous 18/07/2019
Horari: 19.00 h
Lloc: Teatre Auditori Polivalent. Bigues i Riells
Preu: Gratuït
Al voltant del dia més curt de l’any celebrem i reivindiquem mundialment el cinema de curta durada amb esdeveniments i projeccions en moltes ciutats.
Neix d'una iniciativa de Catalunya Film Festivals i Marvin & Wayne Short Films i oferirà durant els mesos de juny i juliol la projecció de 4 passis al Teatre Auditori Polivalent de Bigues i Riells.


Perles del Québec serà el quart i últim programa que es projectarà el 18 de juny a les 19.00 h. Recuperarà grans joies del format enguany queda en mans del Bureau du Québec à Barcelone amb una selecció programada pel Festival REGARD, Festival International du Court Métrage au Saguenay. Des de la coneguda potencia al camp de l’animació i l’experimentació visual, fins a ficcions apoteòsiques que arrasen en festivals passant també pel documental i la dansa. Un programa rodó per viatjar i descobrir l’excel·lent estat de forma del cinema curt quebequès.

Activitat gratuïta destinada a tots els públics.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes