S'obre el període d'inscripcions al concurs de lectura de la Biboteca

Data: Del 6/6/2019 al 30/6/2019
Lloc: Biblioteca
Preu: Gratuït
Si tens entre 8 i 16 anys i t'agrada la lectura ja pots inscriure't al concurs "llegir té premi" per participar de l'1 de juliol al 12 de setembre. El període d'inscripció terminarà el dia 30 de juny.

La inscripció i la participació a aquest concurs es duu a terme a través d'un portal a Internet. Els participants, fins a 1.300 joves, poden optar a guanyar diferents premis en funció del nombre de lectures realitzades i la verificació de la comprensió lectora de les obres llegides.

Aquest any s'introdueix la novetat que els participants poden formar equips (clubs de lectura) i optar a més a més a un premi a l'equip de lectors amb més lectures realitzades.

Els premis per als guanyadors són:

o Primer guanyador: iPad d’última generació
o Segon i tercer guanyador: un rellotge intel•ligent (smartwatch)
o Quart i cinquè guanyador: lot de llibres
Els lectors que formin part d’algun equip (mínim 2 i màxim 10 integrants) tenen la possibilitat, a més a més, d’aconseguir el premi següent per categoria d’edat al club més lector:
o Lot de llibres a repartir entre els seus integrants
o Medalla individual i certificat acreditatiu

Més informació a www.llegirtepremi.cat
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes