La 2a Nit del Comerç i la mostra gastronòmica supera totes les expectatives amb més de 500 assistents

12/6/2018
Els comerços van inundar la plaça Miquel Bosch durant tota la nit del dissabte 9 de juny. La gastronomia i la música en van ser els protagonistes.
Els habitants del municipi, de la Vall del Tenes i d'arreu del Vallès Oriental es van acostar a Bigues i Riells per viure la segona edició de la Nit del Comerç i la Mostra Gastronòmica. Més de 500 persones van inundar la plaça Miquel Bosch, superant de llarg les expectatives dels organitzadors i del Consistori.

José Gómez, regidor de Promoció Econòmica, ha valorat positivament l'acte: "L'èxit ens confirma que hem de seguir treballant en aquesta línia, potenciant el comerç local, perquè la població respon i els comerciants ho noten".

L’activitat va anar acompanyada d’actuacions de combos de l’Escola de Música de la Vall del Tenes i el DJ Johan Luna. Paral·lelament, els bars restaurants i comerços d’alimentació del municipi van oferir degustacions a preus populars, en la Mostra Gastronòmica.


Els estands de restauració van ser els protagonistes d'una nit pròpiament d'estiu i plena de bon ambient. En vista de la bona resposta de la població i la demanda de més esdeveniments d'aquest tipus per part dels comerciants, la regidoria de Promoció Econòmica es planteja organitzar una altra Mostra Gastronòmica al mes d'agost.