Arriba la 3a Festa de la Primavera de la Figa

25/4/2019
Aquest dissabte 27 d'abril se celebrarà la segona activitat fruit dels Pressupostos Participatius de Joventut 2019.
Dissabte 27 d'abril, a partir de les 23.00 h, la plaça de Riells del Fai es convertirà en l'escenari de la Festa Primavera de la Figa. Aquest acte festiu per donar la benvinguda a l'estació és fruit dels Pressupostos Participatius de Joventut 2019, de l'Ajuntament de Bigues i Riells.

L'entitat la Figa celebra aquest acte per tercer any consecutiu i ho fa posant l'accent en la música en directe de proximitat. El cantant de Reggae de Granollers, Javier Delgado Zamora, més conegut com a Roe Delgado, serà el reclam perquè joves d'arreu de la comarca visitin Riells del Fai. També hi haurà discjòqueis convidats i d'altres sorpreses.
 
Josep AntonTripiana, regidor d'Infància i Joventut, s'ha mostrat satisfet amb la proposta: "Des de la regidoria de Joventut busquem la participació dels joves i la Festa Primavera n'és un exemple d'èxit. Són perfectament conscients de l'esforç i el cost que tenen actes com aquest".

El Consistori va atorgar 1.200 euros als organitzadors de la quarta Festa Primavera de la Figa, en tant que una de les propostes més votades pels joves en el marc dels Pressupostos Participatius de Joventut 2019.