Arriba el 6è Festival de Jazz de Bigues i Riells del Fai

1/9/2021
Del 18 al 25 de setembre es podrà gaudir de música en directe a l'aire lliure.
Sant Bartomeu, el parc de Can Badell, el Centre Cívic de Riells del Fai el Teatre Auditori Polivalent seran els escenaris del 6è Festival de Jazz de Bigues i Riells del Fai. Del 18 al 25 de setembre el municipi s'omplirà de música en directe a l'aire lliure.

Judit Canal, regidora de Cultura, ha definit el 6è Festival de Jazz com "l'inici del curs cultural". Canal ha explicat la voluntat de la regidoria de Cultura de descontextualitzar el jazz, oferint-li nous espais i apostant per artistes de km 0.

Dissabte 18 de setembre a les 22.00 hores al Centre Cívic de Riells del Fai començarà el 6è Festival de Jazz. El primer concert anirà a càrrec de Sanmartí, Dueñas, Them i Ribalta.

La improvisació i la interacció espontània seran les protagonistes d'aquest espectacle, fins a tal punt que en acabar el concert s'iniciarà una jam-session. Tothom està convidat a dur el seu instrument per participar en aquesta sessió oberta de música. Reserva la teva entrada!

El diumenge 19 de setembre serà el torn de Luis Robisco i dels seus convidats. A les 12.00 hores del migdia l'ermita de Sant Bartomeu Mont-ras esdevindrà el teló de fons de l'art musical del guitarrista, productor i compositor calderí. Reserva la teva entrada!

31a Hora del Jazz- Memorial Tete Montoliu

El 24 de setembre a les 20.00 hores el Teatre Auditori Polivalent serà l'escenari del 31è acte en honor a Tete Montoliu. L'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya ( AMJM ) patrocina aquest acte, que s'emmarca en el 31è Festival de l'Associació, que organitza activitats a tota Catalunya durant el mes de setembre.
 
 
El tribut el durà a terme Carme Canela, una de les veus més reconegudes en el panorama català del jazz. La seva experiència musical abasta col·laboracions amb músics de l'àmbit jazzístic internacional i espanyol com Guillermo Klein, Bruce Barth, Kurt Rosenwinkel, Lluís Vidal, Joan Albert Amargós, Perico Sambeat, David Mengual, Dani Pérez, Gorka Benítez, Horacio Fumero, Iñaki Salvador, Jordi Bonell, Bernardo Sassetti, Agustí Fernández. Reserva la teva entrada!

La cantant barcelonina ha col·laborat amb formacions de nivell com ara Guillermo Klein y Los Guachos, L'Orquestra de Cambra del Teatre Lliure, l'Albert Guinovart Ensemble,L'Orquestra Nacional de Càmara d'Andorra (ONCA), La Big Band del Taller de Músics i la Big Band Jazz de Terrassa.

Canela actuarà a les 20.00 hores però des de les 17.00 hores es vendran cds i vinils al parc.

Big Mama - Early Blues & Jazz Quintet seran els encarregats de cloure el festival dissabte 25 de setembre a les 19.00 hores al Parc de Can Badell. Reserva la teva entrada!

Per tal d'assistir al festival només caldrà fer una reserva d'entrada a través del portal www.entrapolis.com. Els concerts tindran un preu de 3 euros per als adults i pels menors de 12 anys el cost serà zero. A última hora també es podran adquirir a la taquilla, en cas que no s'hagin exhaurit.