El Belda i el Conjunt Badabadoc oferiran el concert del Correllengua

3/11/2021
Aquest divendres 5 de novembre, Bigues i Riells del Fai s’afegirà a la reivindicació de la llengua catalana que es farà arreu del territori.
El Belda i el Conjunt Badabadoc seran el principal reclam del Correllengua del 2021. Divendres 5 de novembre, a les 22.00 hores, la formació oferirà un concert al Teatre Auditori Polivalent de Bigues i Riells del Fai. Abans, però, es farà la lectura del manifest.

El Correllengua és una iniciativa popular que se celebra anualment en els territoris de parla catalana, amb l'objectiu de mostrar la vitalitat de la llengua catalana i fomentar-ne l'ús social. L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai coorganitza aquest acte amb la Comissió Correllengua Bigues i Riells per tal de promocionar i difondre la llengua catalana.

El Belda (Carles Belda) i el Conjunt Badabadoc (Jordi Reixach, Marc Serrats i Eric Herrera) oferiran un repertori de clàssics del pop, el rock i de la música tradicional catalana amb estil caribeny. A ritme de “patxanga” el grup farà moure al públic amb cançons com Al vent, Rosó, País Petit o L’Empordà.

L’entrada serà gratuïta però caldrà reservar-la a través de la plataforma www.entrapolis.com. També es podrà obtenir l'entrada mitja hora abans al vestíbul del Teatre Auditori Polivalent. No hi haurà servei de barra.

 
 
25 anys de llengua, cultura i llibertat

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) és una organització autogestionada i arrelada al territori que treballa per l’assoliment de la plena normalització lingüística, cultural i nacional de la llengua catalana a través de campanyes i projectes que fomenten la cohesió social.

Des de l’any 1996 organitza el Correllengua, que treballa per a la difusió de l’ús de la llengua i la promoció de la cultura popular de les terres de parla catalana, des d’una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal.

La vint-i-cinquena edició del Correllengua es dedicarà a la figura de l’escriptora i periodista alcoiana Isabel-Clara Simó, que ens va deixar l’any passat, i al seu llegat literari. A través de la vida i l’obra de l’autora, la CAL vol reivindicar la llengua, la cultura i els anhels del poble català.