La biblioteca comença l’horari d’estiu el 14 de juny

10/6/2021
L’espai tindrà un aforament del 70% i tots els serveis disponibles.
A partir del 14 de juny i fins el 12 de setembre, la biblioteca de Bigues i Riells fa horari d’estiu. És a dir, que obre els matins de dilluns a divendres, de les 10.00 a les 13.30 hores i les tardes de dimarts i de dimecres, de les 15.30 a les 20.00 hores. Excepte a l'agost quan la biblioteca romandrà tancada.

La biblioteca ha recuperat tots els serveis i disposa d’un 70% d’aforament, seguint les mesures de seguretat sanitària.

A partir del 14 de juny es modifica i s’amplia l’oferta de places per a les certificacions ACTIC. Hi haurà dues places als matins de dilluns a divendres a les 10.30 hores i dues places més els dimarts i els dijous a les 17.00 hores.

 
 
El mes de juliol es farà un monogràfic de circ els dimarts i dijous a la tarda dirigit als infants de primària. Les inscripcions es faran a través del portal d’Entrapolis a partir del 14 de juny.

A més, durant els mesos de juny i de juliol totes les persones que utilitzin el servei de préstec rebran un ventall de regal, fins a exhaurir les existències.

La biblioteca ha posat a disposició de la ciutadania una enquesta per avaluar el seu servei i actualment també celebra un concurs per celebrar els seus 10 anys, premiat amb una tauleta per qui millor conegui l’espai.