La biblioteca incorpora novetats en filosofia, ciències aplicades, psicologia i ciències socials

8/11/2019
S’amplia el fons documental també amb llibres infantils d’imaginació i de coneixements.
Ja ha arribat, a la biblioteca municipal de Bigues i Riells, un nou lot de novetats. El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha atorgat una subvenció de 3.000 € a la biblioteca. L’import s’ha destinat a la compra de documents relacionats amb la filosofia i la psicologia, amb les ciències socials i amb les ciències aplicades. A més, també s’han adquirit nous llibres infantils de coneixements i de ficció.
El fons actual de la biblioteca municipal és de més de 26.000 documents. Cada mes s’hi incorporen novetats gràcies als lots de la Diputació de Barcelona, 
 
a les subvencions de la Generalitat de Catalunya i a la partida del pressupost anual que s’hi destina des del Consistori.Les novetats s’exposen el primer dijous de cada mes al vestíbul de la biblioteca.
Ara bé, a la biblioteca no només s’hi poden agafar documents prestats sinó que també s’hi programen un reguitzell d’activitats culturals. Dimarts 5 de novembre, per exemple, l’escriptora Eva Baltasar va participar en una nova sessió del Club de Lectura oberta a tothom, per comentar la seva novel•la “Permagel”. 

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes i el seu programa Lletres en viu.