Bigues i Riells del Fai s’adhereix al Dia Internacional contra la LGTBIQ+-fòbia

11/5/2022
El 17 de maig, des de la regidoria LGTBIQ+ s’organitza un debat obert sobre les experiències de fòbia al Teatre Auditori Polivalent.
El 17 de maig es reivindica una societat lliure de LGTBIQ+-fòbia. L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai s’adhereix a la lluita amb un espai de debat obert sobre experiències LGTBIQ+-fòbiques.

A les 19.00 hores tindrà lloc, al Teatre Auditori Polivalent, el diàleg sobre vivències de LGTBIQ+-fòbia. Les cartes de fòbia seran el fil conductor de l’acte.

Nico Mayolas, regidor LGTBIQ+, ha explicat la finalitat de l’acte: ''Es tracta de generar un espai que serveixi tant a les persones LGTBIQ+ com a les persones cisgènere.

Per les persones cisgènere serà una activitat enriquidora: els permetrà entendre de primera mà l’experiència de les persones del col·lectiu LGTBIQ+ i reflexionar sobre com contribuirà a evitar que es repeteixin situacions LGTBIQ+-fòbiques. 
 
Per les persones LGBTIQ+ aquest espai els servirà per deixar anar les seves preocupacions, per desfogar-se, per sentir-se escoltades i esdevenir i/o trobar referents LGBTIQ+".

Qui hagi viscut situacions LGTBIQ+-fòbiques pot fer arribar els seus escrits a igualtat@biguesiriells.cat.

L’objectiu és generar un espai segur on compartir experiències de violències pel fet de formar part del col·lectiu LGTBIQ+.