Bigues i Riells, preparat per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

23/4/2018
El divendres 27 d'abril els ballarins prendran els carrers del municipi.
L'Ajuntament de Bigues i Riells, des de la regidoria de Joventut, torna a organitzar el Dia Internacional de la Dansa. El 27, les entitats, escoles i grups de ball del municipi estan citades a les 17.30 hores davant del Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues per demostrar les seves habilitats en un ambient festiu.

En l'edició d'enguany hi haurà una mostra de dansa a càrrec de ballarins de totes les edats, des d'infants de tres anys fins a jubilats amb molta marxa. Ball en línia, jazz, sevillanes, ball clàssic, ball contemporani i swing seran els estils de dansa que es podran veure fins a les vuit del vespre.

El Dia Internacional de la Dansa compta amb la participació de les entitats, escoles i grups de ball del municipi: Pas a pas, La Cov@, Interdansa, Sonick dance, el grup d'aficionats al swing, el grup de ball del Casal d'Avis El Caliu i el grup de sevillanes de Bigues i Riells. el grup de sevillanes de Bigues i Riells, a més d'un grup de ballarins de l'Ametlla del Vallès.


Aquest any es clourà la jornada dedicada a la dansa amb una jam de swing oberta a tothom.
Josep Anton Tripiana, regidor d'Infància i Joventut, ha apuntat l'esperit del Dia Internacional de la Dansa: "Aquesta jornada no es limita al ball, és un punt de trobada entre generacions i cultures arreu del món. El 27 d'abril s'ha convertit en un punt de trobada de tota la humanitat perquè la dansa es pot compartir sigui quin sigui el teu origen, parlis la llengua que parlis".

L'Ajuntament de Bigues i Riells anima tots els biguetans i riellencs i els pobles veïns a afegir-se a la celebració del Dia Mundial de la Dansa.