La BiR de juny i de juliol ja està disponible

2/6/2022
El consistori recull les activitats que se celebren a Bigues i Riells del Fai cada dos mesos.
L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai ha recuperat la capçalera històrica La BiR per donar-li ús tot l’any. Originalment, La BiR era la guia d’entitats del municipi i incloïa alguns actes de tardor, ja que sortia coincidint amb l’inici del curs escolar i explicava els diversos cursos i tallers que es podien fer al municipi.

Ara, el consistori la recupera per donar a conèixer les propostes d’oci i els serveis del municipi de manera actualitzada. Per això, la nova agenda es reparteix cada dos mesos als equipaments municipals.

La segona edició de la nova La BiR ja és al carrer i recull les activitats que acollirà Bigues i Riells del Fai els mesos de juny i de juliol.

 
 
Algunes de les activitats destacades són: el torneig de voleibol platja, les celebracions per la revetlla de Sant Joan, el cicle Gaudí, la Fluor party, el cicle Enraonem, la IV Baixada de carretons o les festes de barri.

Aquest nou format de La BiR, imprès amb paper reciclat, busca arribar a tota la població, ja que presencialment es podrà trobar als equipaments i telemàticament es podrà consultar al web i a les xarxes del consistori.

A més, aquesta edició arribarà a casa de tothom acompanyada del butlletí municipal d'informació, del programa de la Festa Major de Bigues i de la Festa Major de Riells del Fai i del qüestionari en família sobre el procés participatiu, per acordar, de manera col·lectiva, la gestió dels usos del Camí Fluvial.