Bona afluència de participació a la 4a edició de la Nit del Comerç

8/6/2022
El 4 de juny, el món del comerç va envair Bigues i Riells del Fai.
Dissabte 4 de juny, Bigues i Riells del Fai va celebrar la quarta edició de la Nit del Comerç. L'Associació de Comerciants de Bigues i Riells Comerç Actiu (BIRCA) va organitzar aquesta jornada amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica del consistori.

Més de 300 persones van treure el cap a la plaça de Miquel Bosch, que va ser l’escenari de la fira amb dos espais d’oci i vuit parades, des de les 7 de la tarda i fins a les 12 de la nit.

D’una banda, hi va haver un espai gastronòmic amb parades d’alimentació, servei de bar i taules per a la restauració. I de l’altra, un espai de moda, amb parades de roba, calçat i complements.

Al llarg de la jornada hi va haver un ampli ventall d’actuacions: una masterclass de zumba, a càrrec del Celler Sociocultural can Barri; tallers infantils, l’actuació de dansa a càrrec de l'Escola Unik Dance Studio i concert de música en directe amb T-Nue, un grup musical local amb temes propis.

Comprar al mercat setmanal de Bigues té premi

Durant la Nit del Comerç també es va fer el sorteig de la campanya del consistori Comprar al mercat setmanal de Bigues té premi. Es van repartir deu xecs regal valorats en 30,00 € cadascun per bescanviar als comerços del municipi.