Campament reial i videosalutacions

22/12/2020
Ses Majestats els Reis d'Orient, enguany, saludaran els infants de Bigues i Riells des de la distància i amb cita prèvia.

Inscripcions Riells del Fai.


Inscripcions Bigues.
Aquest 2020 no hi haurà cavalcada. Atesa la situació derivada de la irrupció de la COVID-19, aquest any, els Reis d'Orient visitaran Bigues i Riells de manera estàtica, amb un campament reial a cada poble. Ses Majestats, el Consistori i les comissions han volgut preservar la seguretat i la salut de tothom.

El 5 de gener es rebrà Melcior, Gaspar i Baltasar a la plaça Miquel Bosch de Bigues i a l'aparcament de Can Oliveras de Riells del Fai de les 16.30 a les 21.00 hores. Per tal de poder passar a saludar els Reis i deixar la carta a les bústies reials caldrà reservar cita prèvia a entrapolis.com.

Es podrà entrar al campament amb grups de sis persones en total, sempre que respectin el grup bombolla de convivència o el grup bombolla ampliada. En fer la inscripció, cal incloure el nom i cognoms de tot el grup i, almenys, un telèfon de contacte. En cas de voler portar el xumet a Ses Majestats caldrà deixar-lo embolicat.

Enguany, els Reis d'Orient demanen a tothom puntualitat, distància, agilitat durant la recepció perquè hi ha molts infants i grans que volen veure a ses majestat i responsabilitat, ja que volen saludar els infants sense posar en risc ningú.

A més a més, el mateix 5 de gener, Vallès Oriental Televisió emetrà el comunicat oficial especial per als infants de Bigues i Riells de Ses Majestats els Reis d'Orient, en un programa monogràfic de les 17.00 a les 18.00 hores.
 
 
Per als infants més impacients el mateix 4 de gener es podran veure els comunicats reials a través de les xarxes socials del Consistori. A més, el 4 de gener caldrà estar atent als Cingles de Bertí quan es faci fosc, els més eixerits podran albirar uns llums que indicaran l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient.

Videosalutació reial per encàrrec

Del 18 al 30 de desembre es podrà sol·licitar una videosalutació reial. Aquelles famílies que ho vulguin podran demanar a Ses Majestats un vídeo personalitzat.

Per demanar aquest regal cal enviar un correu a cultura@biguesiriells.cat indiciant l'edat, el nom, el cognom, com s'ha portat durant l'any, un fet rellevant, un telèfon mòbil de recepció i el codi postal de l'infant o infants a qui es vulgui que els Reis dediquin el vídeo reial de salutació.

Com que Ses Majestats estan molt enfeinades, el nombre de videotrucades serà limitat. El dia 5 de gener, les famílies rebran la videosalutació reial personalitzada al telèfon mòbil.

L'organització del campament i recepció reial pot quedar alterada a la normativa i/o recomanacions que puguin emetre les autoritats competents per fer front a la pandèmia i a la seva evolució.