El concurs de la III Jornada Feminista

26/11/2020
L'entitat Aquelarre Feminista de BiR engega una competició digital per divulgar el feminisme.
L'entitat Aquelarre Feminista de Bigues i Riells del Fai ha engegat una competició digital per divulgar el feminisme. Aquesta activitat va ser una de les més votades a l'assemblea dels Pressupostos Participatius de Joventut 2020, organitzats per la regidoria de Joventut del Consistori.

Del 23 de novembre a l'11 de desembre al Facebook i a l'Instagram de l'Aquelarre es publicaran preguntes obertes sobre el feminisme. Per concursar cal tenir més de 16 anys i enviar un correu a elpunt@biguesiriells.cat indicant nom, cognom, municipi de residència, DNI i usuari. Per obtenir els premis cal respondre el 100% de les preguntes i hi ha temps fins a l'última publicació, l'11 de desembre.

Aquesta acció s'emmarca en la III Jornada Feminista. L'Aquelarre, de fet, també ha programat, aquest divendres 27 de novembre, l'espectacle "La dona que vull ser: La rateta" a càrrec de la Companyia La rateta ja no escombra l'escaleta. L'obra es farà al Teatre Auditori Polivalent de les 18.00 a les 20.00 hores i per participar-hi cal inscriure's aquí.

 
 
Mayte Escobar, regidora d'Igualtat, ha recordat que "Bigues i Riells és, per convenciment i decisió del Ple: Municipi Feminista, perquè pensem que la mirada feminista és l'eina per millorar la societat i el nostre jovent demostra que ho té clar i s'hi implica".

Josep Anton Tripiana, regidor de Joventut, ha definit l'activitat com el valor afegit als Pressupostos Participatius de Joventut: "Per tercer any consecutiu, les jornades feministes han estat escollides per l'assemblea jove. Aquest és un clar exemple de democràcia directa i de participació ciutadana, i sobretot, trenca l'estereotip que dicta que el jovent només es preocupa per divertir-se. Els preocupa el futur i lluiten per canviar una societat que no els acaba d'agradar. Com sempre, el jovent és present i futur".