Continua la campanya d'asfaltat amb actuacions a Can Regasol

4/8/2021
El consistori ha asfaltat més de 1.150 m² al carrer Garsa
Durant el mes de juliol s'han dut a terme tasques d'asfaltat al barri de Can Regasol. El consistori ha fet asfaltar dos trams del carrer Garsa, una superfície total de 1.158 m² per un import de 34.386,69 €.

Aquesta acció s'emmarca en el contracte d'obres de reparació i millora de paviments i elements d'urbanització de la via pública de l'any 2020, un contracte d'obres que l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai va licitar i adjudicar a Garriga S.L.U. per tal d'oferir una solució àgil a les necessitats d'asfaltat del municipi amb un pressupost de contractació de 100.000,00 €.

La principal zona asfaltada es troba just davant del local social de Can Regasol, on està ubicat el restaurant del Club de tenis Regasol. Es tracta d'una zona molt transitada i necessitava una millora de l'asfaltat.


 
 
Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells del Fai, ha explicat el perquè de l'actuació: "Estem satisfets d'haver dut a terme aquesta actuació necessària de manera àgil. El fet d'haver licitat el contracte ens ha permès actuar amb celeritat".

Galiano ha avançat que en aquests moments ja està finalitzant l'expedient de contractació dels treballs de pavimentació de l'any 2021, amb 100.000,00 € més que es destinaran novament a fer obres de reparació i millora de pavimentació en els carrers de Bigues i Riells del Fai.

La nova campanya de pavimentació d'aquest any es podrà iniciar el mes de setembre, una vegada adjudicat el nou contracte.

A més a més, enguany també es licitaran les obres d'urbanització de l'avinguda de Santa Eulàlia, on es farà una forta inversió per donar resposta a la situació actual d'aquest carrer.
Abans

Abans

Després

Després