#Culturaacasa, el concurs de la biblioteca municipal per mantenir les inquietuds culturals durant el confinament

1/4/2020
Els participants han de resoldre telemàticament una sèrie de reptes relacionats amb el món de la cultura per guanyar un lector de llibre electrònic.
L'Ajuntament de Bigues i Riells fa setmanes que duu a terme diverses accions comunicatives per fomentar un confinament responsable i, alhora, positiu de la població.

Fins ara, s'ha difós la campanya #BiguesiRiellsacasa amb la voluntat de visibilitzar el confinament del municipi i des de la regidoria de Joventut s'ha engegat un concurs per fomentar la participació dels joves i conscienciar-los de la seva responsabilitat.

A més, diversos treballadors municipals, com ara la dinamitzadora esportiva de la gent gran o bé les professionals de l'escola bressol la Puput, han elaborat eines audiovisuals per enriquir el confinament, ja sigui a través d'activitat esportiva com facilitant recursos per a les famílies amb infants a casa.

#Culturaacasa o la manera de guanyar un lector de llibre electrònic des del confinament

#Culturaacasa és la nova acció que es duu a terme a Bigues i Riells per donar-li una volta al confinament. La biblioteca municipal es proposa entrar a les llars de la població, cada dia, a través d'un concurs que ofereix la possibilitat de guanyar un lector de llibre electrònic model Kobo Clara HD amb 8GB de memòria.
La biblioteca penja, des d'ahir, 31 de març, un repte cultural cada dia al seu apartat del web municipal, al seu perfil de Facebook (@bibliotecadebiguesiriells) i al d'Instagram (@bilbioteca_bir).Podreu respondre el repte mitjançant les xarxes o via correu electrònic a biblioteca@biguesiriells.cat).

Un setmana després d'haver acabat el confinament, es realitzarà un sorteig entre totes aquelles persones que hi hagin participat correctament i, com a mínim, amb un 50% dels reptes presentats.

Per participar-hi només cal ser major de 16 anys, residir a Bigues i Riells, disposar de correu electrònic o perfil personal al Facebook o a l'Instagram i participar, com a mínim, en el 50% dels reptes proposats diàriament per la biblioteca.

Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a biblioteca@biguesiriells.cat amb les dades següents: DNI, canal que s'utilitzarà per participar (correu electrònic, Facebook o Instagram) i, en cas de participar a través de les xarxes socials, el nom del perfil d'usuari.