La Cursa de Sant Silvestre recapta més de 750 quilos per al Banc d'Aliments

4/1/2019
La competició solidària va aplegar més de 200 corredors.
Bigues i Riells va tornar a celebrar la cursa de Sant Silvestre, dissabte 29 desembre. La sisena edició de la competició proposava un recorregut de 8 quilòmetres amb 200 metres de desnivell positiu en l'entorn natural de Bigues.

La cursa popular i solidària va aconseguir recaptar més de 750 quilograms d'aliments per al Banc d'Aliments de Bigues i Riells, gràcies a la participació de més de 200 corredors.

Des de la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Bigues i Riells s'ha valorat molt positivament la 6a edició, que enguany s'ha volgut fer més visible pels habitants del municipi, tant per l'augment de participació com per a l'elevada quantitat de queviures recollits.


 
Els guanyadors

Albert Soley i Núria Hospital van ser els més ràpids en les seves respectives categories. Soley va fer un temps de 30,45 minuts i Hospital de 36,46. En segon lloc, van arribar Gerard Sabaté, en 31,47 minuts i Lali Mas, en 38,38 minuts. El tercer lloc va ser per Albert Garriga, que va fer la Sant Silvestre, en 32,16 minuts, i per a Laia Martínez, que la va acabar en 41,47.

Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells i regidor d'Esports, va fer entrega dels guardons als guanyadors el mateix dissabte.

Per a tots els participants, l'Ajuntament de Bigues i Riells publica en aquesta notícia les classificacions per dorsal.