“El BiR” arriba a casa per Nadal

19/12/2022
L'edició 62 del butlletí municipal d'informació ja s’ha repartit arreu del municipi acompanyada de l’agenda d’activitats, del calendari del 2023, del díptic sobre recollida selectiva, del document sobre colònies felines i del fulletó dels Pressupostos Participatius de Joventut.
La població de Bigues i Riells del Fai ja ha rebut, a casa, l'edició d'hivern del butlletí d'informació municipal “El BiR”.

L’edició 62 duu, a la portada, les persones que formen part de les entitats del municipi, a les quals es ret homenatge en el reportatge interior i a qui es va fer un acte de reconeixement per haver-se sobreposat a la pandèmia i continuar donant vida al municipi.

La publicació parla també de la nova comissaria de la Policia Local, de la bonificació per la instal·lació de plaques solars, de les obres de l’avinguda de Santa Eulàlia, de la plaça de Riells del Fai i de l’skatepark.

A més, conté un recull llegendari coincidint amb els 12 anys de representació de Llegendes de FemBiR, el II Concurs de Música Jove, els actes del “Novembre contra la violència masclista” i el funcionament dels Pressupostos Participatius de Joventut del 2023, entre d'altres.

 
 
Atesa la dispersió urbanística del municipi, la tasca de repartiment és complexa i costosa. Per aquest motiu també s’aprofita per repartir ara l’agenda d’activitats de Nadal, el díptic sobre recollida selectiva, el document sobre les colònies felines, el fulletó dels Pressupostos Participatius de Joventut i el calendari municipal del 2023.

Aquest últim, el calendari, enguany mostra un recull de la vida esportiva de Bigues i Riells del Fai.

El consistori manté la seva línia sostenible de publicació i un any més s’han imprès les publicacions amb paper reciclat.