Èxit aclaparador de les rutes literàries

10/12/2021
Els recorreguts audioguiats per retre homenatge a l’escriptora i poetessa Maria de Bell-lloc en el seu 180è aniversari han batut rècords de participació.

Accedeix a l'audioguia.

D
escobreix les rutes.
El 17 d’octubre, l’1 de novembre, el 21 de novembre i el 4 de desembre s’han pogut recórrer els escenaris que van servir d’inspiració i van protagonitzar l’obra de Maria de Bell-lloc.

Enguany se celebren 180 anys del naixement de la poetessa i escriptora vinculada a Bigues i Riells del Fai i la biblioteca li ha volgut retre homenatge a través de quatre rutes literàries.

Més de 200 persones s’han acostat per conèixer Bell-lloc tot fent un passeig. Les rutes literàries han descobert al públic Can Maspons i la Torre, Les Barbotes i el Turó de Bigues, Riells del Fai i Vallderrós i Sant Miquel del Fai.
 
 
El consistori ha elaborat una audioguia de suport, que s’ha enregistrat ad hoc per l’ocasió. A partir d’avui es podrà viure l’experiència a través de l’apartat web de turisme, on es podran trobar els recorreguts i l’audioguia, per seguir els passos i la veu de Maria de Bell-lloc.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’experta en la figura de l’autora, Núria Bellavista, i el GEBRACB, responsable dels recorreguts.