El Fai Fest 2018 atrau més de 300 persones

2/10/2018
La segona edició del festival de música rural, fruit dels Pressupostos Participatius de Joventut, va esgotar entrades amb una programació molt aplaudida.
Els joves impulsors del Fai Fest s'han superat. El festival de música rural 2018 ha augmentat exponencialment l'afluència de públic. El reclam d'aquesta segona edició va ser "Petitet", el documental que va obrir el DocsBarcelona, que explica la història de Joan Ximénez, el gitano del Raval que va aconseguir dur la rumba catalana al Liceu.

Els organitzadors i impulsors d'aquesta activitat dels Pressupostos Participatius de Joventut 2018 de l'Ajuntament de Bigues i Riellls s'han mostrat satisfets amb el festival d'enguany.

Judit Canal, membre de l'organització i integrant de La Figa, ha valorat el Fai Fest com "un èxit, que ens ha permès treure'ns de sobre l'etiqueta d'entitat que només organitza actes per gent jove. Hem aconseguit atraure persones d'edats molt diverses amb el documental, l'espectacle de Fai on Fire i el grup de percussió granollerí, TakaTaka Chombo". Canal ha destacat l'esforç humà i logístic que va haver de fer l'entiat.

Josep Anton Tripiana, regidor d'Infància i Joventut, ha valorat així el Fai Fest 2018: "Aquesta edició ha superat la primera, ha sigut molt completa i ha tingut un gran èxit de participació. 
Tan sols amb el documental, una activitat amb valor cultural afegit, ja es va superar el nombre d'assistents de l'edició anterior. Aquesta és la prova que els joves de Bigues i Riells són autosuficients i que la Figa és una entitat consolidada capaç de tot".
 
L'èxit es va fer palès quan els foodtrucks van exhaurir existències, no s'esperaven tanta afluència, més de 300 persones, i era el primer cop que el festival es feia en la franja horària que inclou el sopar.

El Fai Fest va complir les expectatives, es va poder gaudir d'una programació per a tots els gustos en un ambient distès en un entorn natural únic. Des de l'organització tenien la voluntat d'oferir un acte per a tothom, per "fer poble".

El festival va obrir fronteres, perquè a banda d'una bona assistència per part dels habitants de Bigues i Riells, un reguitzell de persones d'arreu de la comarca van mostrar el seu interès per l'esdeveniment. Hi va haver assistents de Terrassa, de Santa Eulàlia de Ronçana, de Caldes de Montbui, de Sant Feliu de Codines i fins i tot un grup d'alemanys.

*Trobareu les fotografies de l'acte al Flickr de l'Ajuntament de Bigues i Riells.