Homenatge a domicili a la dona i a l'home més grans de Bigues i Riells del Fai

20/12/2021
L'alcalde i la regidora de Serveis Socials han visitat Francisca Rey i Gabriel Morgades per fer-los el reconeixement.
L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai ha fet l'homenatge de la dona i l'home més grans del municipi, a domicili. La pandèmia ha obligat la regidoria de Serveis Socials a reinventar el tradicional àpat d'homenatge a la vellesa de Bigues i Riells, durant el qual es feia l'habitual entrega del reconeixement a les persones de més edat.

Enguany, s'ha transformat l'acte en àpats a la carta per retre homenatge a aquest col·lectiu i, alhora, garantir la seguretat i la salut de tothom. D'aquesta manera, s'han enviat vals per dinar a totes les persones majors de 65 anys empadronades a Bigues i Riells del Fai.

Així doncs, no hi havia un acte marc per tal de fer entrega de l'obsequi de reconeixement. Per això, l'alcalde de Bigues i Riells del Fai, Joan Galiano, i la regidora de Serveis Socials, Mayte Escobar, han decidit visitar els reconeguts i fer-los entrega del premi a domicili.

Dijous passat van visitar Francisca Rey Gómez i li van reconèixer els seus gairebé 101 anys. Divendres passat van ser a casa de Gabriel Morgades i li han fet entrega de l'obsequi pels seus 97 anys.
 
 
Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells del Fai, s'ha mostrat molt orgullós de "tenir la nostra gent gran tan ferma". Galiano ha definit cada visita com una lliçó sobre què és important a la vida.
 
Mayte Escobar, regidora de Serveis Socials, ha explicat el valor d'aquesta tasca: "Per mi, accions com aquesta donen sentit a la política".
La dona i l'home més grans del municipi han rebut un lot de productes locals d’alta qualitat pensant en les festes de Nadal.
Arxiu de Bigues i Riells del Fai

Arxiu de Bigues i Riells del Fai

Arxiu de Bigues i Riells del Fai

Arxiu de Bigues i Riells del Fai