Ja es pot aprendre circ a Bigues i Riells del Fai

24/2/2022
Dissabte es va inaugurar la instal·lació d’aeris del Centre Cívic de Riells del Fai que permetrà a la població formar-se en trapezi i teles.

Més informació
Un centenar de persones van assistir a la presentació de la instal·lació d’aeris que permetrà practicar circ a Bigues i Riells del Fai. L’entitat TusiKcirc dinamitzarà aquest espai situat al Centre Cívic de Riells del Fai.

El consistori ha invertit 4.622,38 euros per acostar les disciplines del món del circ a la població. Aquestes actuacions han estat finançades en part per la Diputació de Barcelona, a tavés del recurs: "Reforma, millora i manteniment d'equipaments culturals locals".

A partir d’ara s’oferiran entrenaments de circ oberts al públic i també residències per artistes de circ. És a dir, que es permetrà als professionals entrenar a l’espai a canvi d’una actuació al municipi.

La inauguració va servir per demostrar les noves capacitats del Centre Cívic de Riells del Fai. Les membres de l’entitat TusiKcirc van presentar el seu projecte i el van donar a conèixer a través de diversos tallers de circ repartits per l’espai.
 
 
 
Finalment, el públic va poder veure una mostra de circ oferta d'alguns dels alumnes de l’associació. Aquest espectacle va servir per visibilitzar a què es pot arribar a través de l’entrenament.

TusiKcirc oferirà classes regulars a partir del mes de març. Es farà trapezi per joves cada dilluns, de 19.15 a 21.00 hores i per adults, cada dimecres de 9.30 a 11.30 hores. Per més informació o bé per inscriure-s'hi es pot contactar amb l’associació per correu (tusikcirc@gmail.com) i per telèfon (626 65 84 91). A més, a partir de l’abril, també es podrà fer teles els dimarts.

El fet que el Centre Cívic de Riells del Fai compti ara amb aquesta infraestructura li atorga valor afegir, ja que no a tot arreu es disposa de les condicions, l'alçada i l’espai, que permeti l’ús del trapezi i de teles de manera fixa.
Arxiu de Bigues i Riells del Fai

Arxiu de Bigues i Riells del Fai

Arxiu de Bigues i Riells del Fai

Arxiu de Bigues i Riells del Fai