L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai estrena un nou canal de difusió

30/5/2023
El consistori ofereix el servei de llistes de distribució, a per WhatsApp, Telegram i Signal, per informar la població dels actes que tenen lloc al municipi.
L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai posa a disposició de la població un servei gratuït de difusió dels actes, activitats i esdeveniments que es fan a Bigues i Riells del Fai a través de les aplicacions de missatgeria instantània WhatsApp, Telegram i Signal.

El servei de missatgeria funciona de manera únicament unidireccional, no es tracta d'un grup d'interacció entre els seus membres ni tampoc d'un canal de diàleg amb l'Ajuntament, i no s'atendran consultes personalitzades ni es respondran missatges. Per a aquest propòsit, la ciutadania disposa d'altres vies per comunicar-se amb l'Administració, com l'atenció presencial i telefònica a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o la bústia de queixes i de suggeriments de la seu electrònica.

De la mateixa manera aquest servei funciona a través de les llistes de difusió i, per tant, els missatges arribaran de manera individual. És a dir que no implica formar part de cap grup.

 
 
Com es fa per donar-se d'alta al servei?

  1. Afegeix el número 667 746 867 al teu llistat de contactes.
  2. Envia'ns un missatge amb la paraula "ALTA" a través del canal a través del qual es vols rebre la informació: WhatsApp, Telegram o Signal.
  3. A partir d’aquest missatge, les persones administradores de la llista de difusió procediran a donar-te d’alta al servei i rebràs un missatge de benvinguda.
 
Com es fa per donar-se de baixa del servei?

  1. Enviar la paraula "BAIXA" a través de l’aplicació de missatgeria utilitzada. L'Ajuntament eliminarà la persona que ho sol·licita de la llista de distribució i deixarà de rebre, immediatament, els missatges.