L’exposició del Voluntariat per la Llengua ja es pot visitar a la biblioteca

Imatge de la campanya
12/12/2022
Quan parles fas màgia és la mostra que forma part de la nova campanya de participació del programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal.
Des d’avui i fins al 4 de gener podreu visitar, a la biblioteca municipal de Bigues i Riells del Fai, l’exposició Quan parles fas màgia, una mostra d’imatges que forma part de la nova campanya del "Voluntariat per la Llengua (VxL)".

Aquesta campanya vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho fa a partir de la metàfora de la màgia.

Quan parles fas màgia focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

 
 
El Voluntariat per la Llengua és un programa de la Direcció General de Política Lingüística gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

El VxL facilita la conversa en català a persones amb coneixements bàsics de la llengua que necessiten practicar-la per adquirir fluïdesa (aprenents) amb persones que la parlen (voluntariat).

Qui vulgui formar part del programa es pot adreçar al personal de la biblioteca municipal.

La biblioteca obre els matins de dijous i dissabte de 10.00 a 13.00 hores i les tardes: de dilluns a divendres de 15.00 a 20.00 hores.