L'Ajuntament de Bigues i Riells ret homenatge al mèrit esportiu femení

5/3/2019
Dimarts 5 de març, el Consistori farà un reconeixement a Berta Adalid, per la seva victòria als Special Olympics, i a Ledia Peñalver, Núria Catafal i Lucía Duerte, primeres d'Espanya en Figures Obligatòries.
Avui dimarts 5 de març, l'Ajuntament de Bigues i Riells ha convocat quatre esportistes: Berta Adalid, Ledia Peñalver, Núria Catafal i Lucía Duerte al Teatre Auditori Polivalent. A les 19.00 hores, l'alcalde de Bigues i Riells, Joan Galiano, els farà entrega d'un obsequi, símbol del reconeixement que els vol fer el Consistori pels seus darrers èxits.

Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells i regidor d'Esports, ha valorat la tasca de les quatre esportistes: "D'una banda, tenim tres campiones fantàstiques, que han rebut la recompensa de l'esforç de cada entrenament amb una gran projecció, i de l'altra, hi ha la Berta, que és una demostració de la capacitat de superació i alhora del valor d'integració i de normalització que té l'esport".

 
 
Els mèrits

Berta Adalid va guanyar tres medalles a l'Special Olympics 2018, dues d'atletisme i una en llançament de pes. Pel que fa a les patinadores del Club Patinatge Artístic Bigues i Riells, Ledia Peñalver ha estat segona de Catalunya, primera d'Espanya i primera a la Copa Europa en Figures Obligatòries. També Lucía Duarte ha quedat primera de Catalunya i d'Espanya i Núria Catafal, primera Espanya, en la mateixa modalitat.