L'Archery Tag torna als camps de Can Pruna

14/6/2018
Una de les activitats més votades dels Pressupostos Participatius de Joventut de l'Ajuntament es farà aquest diumenge 17 de juny.
Els arcs i les fletxes amb punxa d'escuma seran els protagonistes d'aquest diumenge 17 de juny. Els camps de Can Pruna, a partir de les 17.00 h, seran l'escenari de l'Archery Tag, l'esport d'estratègia que busca fer diana al rival o bé en un obstacle i puntuar agafant una fletxa al vol.

Els Pressupostos Participatius de Joventut 2018 van erigir aquesta activitat com una de les més votades. Com totes les propostes d'aquesta iniciativa de la regidoria de Joventut les activitats estan organitzades i pensades per joves del municipi.

Per participar, cal tenir 12 anys o més, formar un equip d’entre 5 i 7 persones i formalitzar la inscripció a l’Espai Jove L@Cova o a través del correu electrònic archerytagbir@gmail.com. La inscripció és totalment gratuïta, ja que aquesta és una de les activitats que promociona l'Ajuntament de Bigues i Riells per afavorir la implicació dels joves al municipi.També us podeu inscriure el mateix dia de la prova però recordeu que si sou menors d'edat haureu de portar una autorització dels pares o venir acompanyats d'ells per poder signar-la.
També us podeu inscriure el mateix dia de la prova però recordeu que si sou menors d'edat haureu de portar una autorització dels pares o venir acompanyats d'ells per poder signar-la.