L'EAP Vall del Tenes posa en marxa serveis mínims per garantir l'atenció urgent

26/11/2018
Atesa la vaga prevista pel sindicat Metges de Catalunya del 26 al 30 de novembre s'han programat dispositius d'urgències a arreu de la vall.
La vaga, que ha començat avui dilluns 26 de novembre i que acabarà a les 23:59 hores del divendres dia 30 de novembre, afecta tots els dispositius d’atenció primària (CAP, CUAP i PAC, ASSIR i PADES) gestionats per l’Institut Català de la Salut.
 
La convocatòria és per al personal estatutari, laboral, en formació i funcionari que presta els seus serveis per a l’àmbit d’atenció primària de l’ICS i en la seva condició de facultatius especialistes en Medicina Familiar i Comunitària, Pediatria, Ginecologia, titulats superiors en Odontologia i titulats superiors sanitaris en medicina.
Alhora, el sindicat CGT ha convocat una vaga aquesta mateixa setmana del 26 al 30 de novembre, ambdós inclosos, que afecta la totalitat de treballadors que presten serveis en dispositius d’Atenció Primària.
 
Per aquest motiu, l’Equip d'Atenció Primària Vall del Tenes ha programat uns serveis mínims i els dispositius d'urgències es concentraran de la següent manera:

Dilluns 26 i dimarts 27 al CAP Bigues i al CAP La Cruïlla.
Dimecres 28 al CAP Bigues, CAP la Cruïlla i CAP Lliçà de Vall.
Dijous 29 al CAP Bigues, CAP La Cruïlla i CAP Sta. Eulàlia.
Divendres 30 al CAP Bigues, CAP la Cruïlla i CAP Lliçà de Vall.
• Les urgències de pediatria es concentraran al CAP La Cruïlla.
• El Punt d'Atenció Continuada prestarà els serveis mínims per atendre les urgències de 20.00 a 24.00 hores al CAP la Cruïlla.

Els dies de la vaga es garantirà l'atenció urgent a tota la població del territori, i en funció dels professionals que facin vaga o no es podrà mantenir l'activitat diària a tots els centres de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS).