Una participació sense precedents a la "Baixada de carretons" de Bigues

25/6/2021
Dissabte 19 de juny, 25 carretons i 3 patinadors d'exhibició van baixar rodant des de l'església de Sant Pere.
Bigues i Riells del Fai, dissabte 19 de juny, va viure la "Baixada de carretons" de Bigues amb més participants de la seva història. La cursa de velocitat amb vehicles de construcció pròpia va aplegar 25 carretons competidors i 3 patinadors en línia d'exhibició.

Classificació
En la categoria infantil, el Riells Team Junior de Marcos Morales es va proclamar campió, seguit de Raul Luna i d'Adri Team.

En la categoria local, el Ruc Team es va imposar, seguit del Ruc Team II, format per Gerard Estrany i Albert Santacreu, i del Riells Team, composat per Àngel Morales.
 
 
En la categoria adulta, l'Stikervan Racing, d'Ivan Hermoso, es va endur la victòria, flanquejat per Jyme Downhill, de Jaume Gómez, i el Kamikaze Pro, de Ion Sabaté.

El carretó més original va ser per l'Antiquari, d'Esteve Mas i Dolors Esteve.

Aquesta activitat, organitzada pel consistori, va ser possible gràcies a la col·laboració de l'impulsor, Xavi Serrano, el grup de voluntaris i l'equip tècnic de la regidoria d'Esports.

La "Baixada de carretons" és sempre la prèvia que ens indica que arriba la Festa Major de Bigues. El municipi la viurà aquesta setmana del dijous, 24 de juny, al dimarts, 29 de juny.