Els Pressupostos Participatius de Joventut 2018 s'estrenen amb un pícnic electrònic

31/5/2018
Un centenar de joves de Bigues i Riells i de la rodalia va assistir al festival diürn.
Dissabte 26 de maig, els Camps de Can Pruna van ser escenari del primer pícnic electrònic de Bigues i Riells. Es tractava d'una de les propostes més votades dels Pressupostos Participatius de Joventut 2018: un festival de música diürn.

Més de cent persones del municipi i del Vallès van participar a l'acte que va durar des del migdia fins al vespre amb un ambient festiu i relaxat. De les 12.00 h fins a les 21.00 h es va poder sentir a Dj Gravity, Martin Gil & Will Soon, Dj Nandu i Magnum. A més, hi va haver un taller d'elaboració de còctels i un torneig de volei herba.

Ferran Martín, el jove promotor de la proposta, va valorar així l'acte: "Per ser la primera edició, estem molt contents d'haver pogut fer realitat un festival amb un format tan diferent. Ens va costar arrencar al migdia, però a la tarda la gent ja va respondre superant la previsió de participació". Martín assegura que es proposen repetir el pícnic l'any vinent millorant-lo i fent-ne més difusió.

Des de la regidoria de Joventut, Josep Anton Tripiana destaca l'objectiu de les propostes dels Pressupostos Participatius que impulsa el Consistori: "Valorem positivament l'acte perquè fomenta el pilar clau de la regidoria: la implicació del jovent al municipi. Els joves han respost com sempre: acudint. Els ha faltat difusió però han tingut una bona pensada".
El pícnic va atreure els joves del Vallès

El centenar d'assistents, a banda dels biguetans i riellencs, van ser joves dels pobles del voltant que van voler donar la seva opinió sobre el primer pícnic electrònic del municipi:

Arnau Artigas, 25 anys, de Caldes de Montbui: "He vingut per veure Dj Gravity i després de veure l'ambient, m'agradaria que a Caldes de Montbui es fes alguna activitat semblant".

Nerea Martínez, 24 anys, de Sant Feliu de Codines: "Em sembla un acte molt interessant i ben pensat pels joves. He vingut perquè costa trobar festivals així al costat de casa".

Jordi Malla, 23 anys, de Palau-solità i Plegamans: "Calia venir per l'ambient festiu, el relax, l'entorn natural i la bona música".