Programació de Nadal del 2021

9/12/2021
Del 9 de desembre al 5 de gener, l'Ajuntament organitza un ventall molt ampli d'activitats diàries per a tots els gustos.
L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai presenta la programació de Nadal del 2021. Atesa la situació sanitària global actual, el consistori organitzarà activitats molt diverses amb un factor comú: la seguretat de les persones.

La població ha viscut molts mesos d'aïllament i amb l'arribada de les festes de Nadal l'Ajuntament vol aprofitar per programar una oferta cultural variada i per tots els gustos i així reivindicar que la cultura és segura amb una activitat cada dia.

La regidoria de Promoció Econòmica, la regidoria de Joventut i Infància, la regidoria d'Esports i la regidoria de Cultura han presentat una programació conjunta per aquestes festes. Del 9 de desembre al 5 de gener es faran espectacles, tallers i activitats per tots els públics a Bigues i Riells del Fai.
Circ de carrer, teatre, un escape room inclusiu i tallers infantils creatius

La programació de Nadal del 2021 serà molt diversa i inclourà activitats per a cada perfil poblacional.

Per als infants hi haurà un ventall molt ampli d'activitats. Des de tallers creatius per guarnir la casa amb ambient nadalenc fins a espectacles de renom com La bona vida a càrrec de 2 princeses barbudes, passant per l’hora del conte de Nadal, un matí d’inflables i un taller de circ.

Per al jovent, es projectarà la pel·lícula Chavalas en el marc del Cicle Gaudí i es farà un torneig de tennis taula, de FIFA i de jocs de taula a l’espai jove L@Cova.

Per adults hi haurà les grans històries de la biblioteca, la xerrada de l’escriptora Montse Barderi i el quinto de Sant Esteve al pavelló municipal.

Escape room inclusiu i paintball, fruit dels PPJ
L'escape room inclusiu "Empatitza” ha tornat a ser una de les activitats més votades als Pressupostos Participatius de Joventut (PPJ) del 2021. Enguany ofereixen una nova experiència sobre un bus que ha estat segrestat i la solució s’ha de trobar en un telèfon amb el temps en contra. Aquesta activitat tornarà a fer posar les persones participants al lloc de les persones que els falta algun sentit. Es podrà viure aquesta experiència el 10,11 i12 de desembre fent una reserva a www.entrapolis.com.

Dels PPJ també n’ha sortit el paintball, que es farà el 23 de desembre als camps de can Pruna.

També es farà la tradicional Cursa de Nadal, adaptada a les restriccions, que, enguany, hi serà per a infants i per adults. INSCRIPCIONS
 
 
Fira de Santa Llúcia a Bigues i a Riells del Fai

L’11 de desembre, Bigues tornarà a viure la Fira de Santa Llúcia a la plaça de Miquel Bosch. Des de les 10.00 fins a les 20.00 hores hi haurà diverses parades nadalenques amb artesania de fusta, roba, scrap, cistells, bosses, bijuteria, articles de Nadal i alimentació (formatges, mel, embotits, coques...).

A les 17.00 hores, l'escola de dansa Unik Dance Studio farà una actuació. Una seixantena de balladores oferiran una actuació en col·laboració amb la Marató de TV3.

A les 19.00 hores es farà el concert de Nadal de la Coral Amarant al Teatre Auditori Polivalent. A continuació, es representarà el Poema de Nadal a càrrec de FemBiR. A més, durant tot el dia hi haurà tallers infantils. ENTRADES
El 18 de desembre serà el torn de Riells del Fai. Des de les 10.00 fins a les 20.00 hores hi haurà diverses parades nadalenques amb artesania de fusta, roba, scrap, cistells, bosses, bijuteria, articles de Nadal i alimentació (formatges, mel, embotits, coques, cava i vi...), a la plaça de Riells.

A les 11.00 hores tindrà lloc el taller infantil de mitjons de Nadal. A les 12.00 hores, l'escola de dansa actuarà davant del Centre Cívic de Riells del Fai.

A més, de les 17.30 a les 20.00 hores es podrà gaudir del pessebre vivent a la rectoria de Riells del Fai. A les 20.00 hores es farà del concert de Nadal de la Coral Sant Vicenç, a l’església de Riells del Fai.

A més, en totes dues fires hi haurà servei d'esmorzar i berenar a càrrec de l'associació local La Salsa.

Cavalcada de Reis 2021

El 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient faran la seva cavalcada i plantaran els campaments a Bigues, a les 17.00 hores, i a Riells del Fai, a les 18.00 hores. Qui els vulgui veure haurà de fer una reserva a www.entrapolis.com.