Reducció d'aforaments i ajornament de la Trail del Fai i de les 4es Jornades Feministes

8/7/2021
El consistori repensa els actes previstos per aquest cap de setmana en pro de la seguretat sanitària de la població.
Encara que els actes previstos per aquest cap de setmana, 9, 10 i 11 de juliol, complien amb totes les restriccions del PROCICAT, el consistori ha considerat adient, en pro de la salut pública, ajornar-los, en el cas de la Trail del Fai i de les 4es Jornades Feministes, i reduir-ne l'aforament, en el cas del cinema jove, del concurs de música i del patinatge federat.

Atesa la situació actual i tenint en compte l'augment general de casos al territori, seguint el criteri de la prevenció, l'Ajuntament ha optat per posposar els actes que implicaven una major confluència de persones de diversos municipis i reduir l'aforament a un 25% en la resta d'activitats previstes.

Les regidories d'Esports, Joventut, Igualtat i Cultura volen vetllar pels professionals del sector i no els ha anul·lat els actes sinó que els ha ajornat. D'aquesta manera, en un altre moment, es podran realitzar complint amb el compromís del consistori.

Com queda el cap de setmana?
Divendres 9 de juliol, es farà el cinema jove, una activitat dels Pressupostos Participatius de Joventut del 2021. Ara bé, en la projecció de la pel·lícula "Mamá", a les 20.00 hores, només hi haurà un 25% d'aforament al Teatre Auditori Polivalent.

Dissabte 10 de juliol es podrà celebrar la competició de patinatge federat al pavelló d'esports, amb un aforament del 25%.

 
 
El mateix dissabte a les 19.00 hores, se celebrarà el Concurs de Música Jove de Bigues i Riells al Teatre Auditori Polivalent, amb un 25% d'aforament.

Tant les 4es Jornades Feministes com la Trail del Fai no es podran celebrar aquest cap de setmana. Aquestes activitats queden ajornades per risc de contagi.

Quines mesures es prendran?
En les activitats que es mantenen, l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai extremarà les mesures de seguretat sanitària per tal de contenir un possible rebrot.

El consistori garanteix el control d'accés amb presa de temperatura, una major distància de seguretat, l'obligatorietat de dur mascareta a l'interior i la reubicació a l'exterior dels serveis complementaris, com ara el servei de bar en l'acte del patinatge federat.

Des de l'Ajuntament es vol encoratjar al jovent a seguir sent exemple i es recomana l'ús de la mascareta a l'exterior i es demana respectar els horaris dels parcs públics, que tancaran a les 22.00 hores.