Es reforma la vorera del camí de la Torre

22/10/2021
Dilluns 25 d’octubre s’inicien les obres de millora.
L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai anuncia la reforma de la vorera del camí de la Torre, entre el riu Tenes i l’inici del camí dels Manantials.

Aquest espai va ser urbanitzat fa molts anys i, actualment, presentava un estat de conservació millorable a causa, principalment, de la gran presència d’arrels d’arbres, que han trencat i aixecat el paviment de la vorera.

Dilluns 25 d’octubre començaran els treballs de millora de la vorera del camí de la Torre, que busquen potenciar-ne l’ús de nou.

 
 
Les obres consistiran en la pavimentació de la superfície de la vorera amb formigó ratllat, la substitució de part de l’arbrat actual, la col·locació de nou mobiliari urbà i la millora de la instal·lació d’aigua, d’enllumenat públic i de reg.

Aquesta obra ha estat adjudicada a GARRIGA OBRES I SERVEIS SLU, per un import de 76.586,95 € i unes obres de millora valorades en 12.307,47 €. La superfície d’actuació és de 850 m².

A partir de dilluns 25 d'octubre a primera hora hi haurà afectacions puntuals en la circulació però no es tallarà permanentment la via.