Reobren la majoria d'equipaments del municipi

7/10/2020
Els centres cívics s'afegeixen als equipaments oberts, coincidint amb l'inici dels cursos.
El Centre Cívic i Cultural el Rieral de Bigues i el Centre Cívic de Riells del Fai tornen a obrir coincidint amb l'inici dels cursos, tallers i formacions 2020-2021. Una part d'aquestes activitats també s'estan duent a terme a l'escola El Turó, des del 5 d'octubre, amb inscripció prèvia.

Actualment, atesa la situació sanitària del país, per fer ús d'aquests equipaments les entitats han de presentar una declaració responsable i un protocol basat en el pla sectorial de cada àmbit. És a dir, que abans de poder dur a terme les trobades, les entitats han de tenir els seus plans aprovats pel Consistori.

 
La situació de la resta d'equipaments

Els equipaments esportius ja es van obrir al setembre per permetre a les entitats preparar la pretemporada. L'1 d'octubre també va reobrir presencialment la biblioteca municipal amb la recomanació de la cita prèvia per fer ús de les instal·lacions i l'obligatorietat d'inscriure's a les activitats programades, per garantir les mesures sanitàries.

Pel que fa a l'Espai Jove L@Cova està tancat des del 28 de setembre, ja que es troba en fase de trasllat del servei a la seva nova ubicació: el parc de Can Badell.