Represa de les obres de la rotonda de Riells del Fai

10/6/2022
Resoltes les incidències de Telefònica i d’Endesa s'inicia la fase final dels treballs.
Amb la retirada dels suports dels serveis de Telefònica i Endesa, que quedaven al mig de les futures calçades, es reprenen les obres de la rotonda de Riells del Fai.

De fet, les obres ja es troben en la fase final i es preveu que el 30 de juny estiguin acabades.

Els darrers passos seran: la col·locació dels triangles de separació entre carrils, la segona capa d’asfaltat, la instal·lació de la parada d'autobús i la finalització de la rotonda, on hi haurà una olivera central, pedra de riu i les lletres de Riells del Fai.

 
 
Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells del Fai, ha valorat la represa: “Des de l’ajuntament celebrem que, finalment, la Diputació, en tant que constructora hagi arribat a un acord amb les companyies. Estem satisfets de la resolució del conflicte, arran de la petició, feta des del consistori, de resoldre el conflicte amb celeritat”.

Galiano també ha insistit en el seguiment de les obres: “Per tal d’assegurar una bona recollida d'aigües, una bona circulació i que la rotonda garanteixi la seguretat d’accés a Riells del Fai, des de l'Ajuntament es farà un seguiment exhaustiu de les obres i, si cal, se'n farà una reclamació”.

La Diputació de Barcelona va iniciar aquest projecte per transformar la cruïlla entre la BP-1432 i la BV-1483 en una rotonda per millorar la seguretat dels usuaris.