S'inicia el període de sol·licitud d'ajuts

4/6/2021
Del 21 de juny al 12 de juliol es podran demanar els ajuts menjador del Consell Comarcal i del 21 de juny al 31 de juliol, els de material escolar i d'esports del consistori a l'OAC.
L'Ajuntament de Bigues i Riells informa la ciutadania que ja pot demanar hora per sol·licitar els ajuts de menjador del Consell Comarcal i els ajuts de material escolar i d'esports del consistori.
Hi ha temps fins el 21 de juny per reservar hora per tramitar la sol·licitud d'un d'aquests ajuts a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC). Només cal trucar al telèfon: 607497889. El consistori recorda a la població que només podrà realitzar el tràmit amb cita prèvia.

Del 21 de juny al 12 de juliol es podran demanar els ajuts menjador del Consell Comarcal i del 21 de juny al 31 de juliol, els de material escolar i d'esports del Consistori a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC).
 
 
Per tal d'oferir un millor servei a la població sol·licitant, l'OAC obrirà fora de l'horari habitual, només per atendre les sol·licituds d'aquests ajuts: l'equipament obrirà, excepcionalment, les tardes dels dijous de l'1 i del 8 de juliol, de les 16.00 a les 19.00 hores.

Els formularis de sol·licitud es troben publicats al web i en cas de voler-los impresos es poden recollir a la mateixa Oficina d'Atenció a la Ciutadania.