Visita feminista al Parlament de Catalunya

24/5/2022
Divendres 20 de maig, la regidoria d’Igualtat va organitzar una sortida amb el grup de dones del projecte Parla’m i el grup de Dones de Bigues i Riells.
L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai, a través de la regidoria d’Igualtat, va organitzar una visita al Parlament de Catalunya per conèixer la Diputada Najat Diouech.

El grup de dones del projecte Parla’m i el grup de Dones de Bigues i Riells, acompanyades per l’alcalde, Joan Galiano, la regidora d’Igualtat, Mayte Escobar, i la regidora de Participació Ciutadana, Margarida Fontcuberta, van visitar la institució.



 
 
Diouech va oferir una explicació amena que va acostar la tasca política a la població i va obrir les portes del Parlament de Catalunya a les visitants, anunciant que “és la casa de tots i totes”.

Mayte Escobar, regidora d’Igualtat, ha explicat la importància de la sortida: “Aquesta visita ha servit per teixir xarxa entre les dones del municipi i també, per afavorir la integració a través d’un enfocament feminista, sobre com cal que les dones arribin a les posicions de poder”.

De tornada a l’autobús es van cantar cançons en català i amazic.