Fai Fest

La primera edició del Fai Fest es va celebrar el 2017 fruit dels Pressupostos Participatius de Joventut. Els joves impulsors d'aquest festival de música transgeneracional volen que el Fai Fest s'instauri com a cloenda de l'estiu a Riells del Fai.

Totes les propostes musicals són formacions emergents de la comarca, ja que el Fai Fest vol ser un festival de proximitat i un motor per als músics del Vallès, que tot i el seu talent sovint no tenen on presentar les seves creacions.
L'organització de l'esdeveniment recau sobre els joves de Riells del Fai, en concret, la principal entitat col·laboradora, tant en l'àmbit econòmic com en el del suport humà, és La Figa.

El Fai Fest s'ubica a partir de 2018 a l'aparcament de Riells del Fai, davant la plaça Viaplana, que ofereix un entorn incomparable per relaxar-se gaudint de la música: una finestra natural als Cingles de Bertí. El Fai Fest vol brindar un espai polivalent amb diverses àrees perquè els assistents tant puguin gaudir a màxima intensitat de la festa, com també tinguin l’opció de descansar fent petar la xerrada sentint la música de fons.

Més informació sobre el Fai Fest a la pàgina oficial.