Festival de Jazz Castell de Montbui

Des de l’any 2016 se celebra anualment el Festival de Jazz, un projecte mancomunat entre els ajuntaments que constituïen la Baronia de Montbui, amb centre al Castell de Montbui (enllaç a Patrimoni cultural), que proposa un seguit d’actuacions en directe en un entorn incomparable i a cost zero per al públic.
 
El Festival es compon de diversos concerts de jazz d’artistes i grups de renom internacional, repartits en diferents dies del cap de setmana. Es caracteritza per la voluntat de reivindicar el patrimoni i la cultura, i per aquest motiu l’oferta musical va acompanyada d’un seguit de visites guiades i gratuïtes a l’interior del Castell i de servei de bar amb sopar i begudes dins al recinte. D’aquesta manera, es pretén promocionar el seu interès turístic, un pas fonamental per al desenvolupament d'una nova visió econòmica del municipi.
La vella Dixieland

La vella Dixieland

III Festival de Jazz Castell de Montbui

Clara Sallago

Clara Sallago

I Festival de Jazz Castell de Montbui

Big Swing Solutions

Big Swing Solutions

II Festival de Jazz Castell de Montbui

Magalí Sare i Andreu Zaragoza

Magalí Sare i Andreu Zaragoza

III Festival de Jazz Castell de Montbui

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes