Concurs #Culturaacasa

Concurs de la biblioteca de Bigues i Riells durant el confinament

En què consisteix el concurs?
La biblioteca penjarà diàriament, fins que acabi el confinament, un repte al web municipal (www.biguesiriells.cat/biblioteca), al perfil de Facebook (@bibliotecadebiguesiriells) i al d' Instagram (@bilbioteca_bir) relacionat amb temes culturals.
Podreu respondre el repte mitjançant les xarxes o via correu electrònic a biblioteca@biguesiriells.cat).
Una setmana després del confinament, la biblioteca realitzarà un sorteig entre totes aquelles persones que hagin participat correctament i, com a mínim, al 50% dels reptes presentats.
Quines són les condicions del concurs?
Només has de ser major de 16 anys, residir a Bigues i Riells, disposar de correu electrònic o perfil personal a Facebook o Instagram i participar com a mínim en el 50% dels reptes proposats diàriament per la biblioteca.
Com es fa la inscripció?
Cal enviar un correu electrònic a biblioteca@biguesiriells.cat amb les següents dades: DNI, canal que utilitzaràs per participar (correu electrònic, Facebook o Instagram) i, en cas de participar a través de les xarxes socials, el nom del teu perfil d’usuari.
Quin és el premi?
Un lector de llibre electrònic model Kobo Clara HD amb 8GB de memòria.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes