Escola bressol

ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL LA PUPUT
Carrer de l'Oliverar, s/n
93 865 88 00
lapuput@biguesiriells.cat
http://ampapuput.blogspot.com/

Bigues i Riells compta amb una escola bressol municipal, La Puput, que acull nens i nenes de 0 a 3 anys. Es defineix com una escola pública, catalana, participativa i activa.

L'escola s'emmarca dins els postulats constructivistes que defineixen l'educació dels infants com la consecució del desenvolupament global i harmònic de la persona. Com a tal, entenen l'infant com un ésser actiu i participatiu de la seva pròpia educació que aprèn globalment en funció de l'experimentació i el joc. Així doncs, les educadores respecten els ritmes biològics de l’infant pel que fa a l'alimentació, la son i també els ritmes cognitius de comunicació i de coneixement del propi jo, dels altres i de l'entorn natural i social.

La tasca educativa parteix, entre d'altres, dels centres d'interès, entesos aquests, com una metodologia adequada per les edats dels nens/es, donat que s’educa per a proporcionar els elements necessaris per a potenciar l’encuriosiment del nen en el seu aprenentatge. Entenent l'educació com un procés global i integrador, sobretot a les edats que ocupen l’escola bressol, potencien la intercomunicació amb les famílies per afavorir el procés educatiu de l'infant. És per aquest motiu que des d'aquesta escola es fomenta el diàleg amb els pares i mares.

Matrícula viva: tothom que estigui interessat en matricular al seu infant a La Puput, pot fer-ho durant tot l'any (La Puput només tanca a l'agost).
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes