PAE (Programa d’Activitats Educatives de Bigues i Riells)

Benvolguts veïns de Bigues i Riells,
Us presentem el nou PAE pel 2019 – 2020. Aquest document ha esdevingut un instrument viu i al servei de tota la comunitat, no només la educativa, i això ho fa més important i especial.
És un plaer que aquest document sigui motiu de conversa pràcticament a tots el Consells Escolars i cada vegada més des de les diferents associacions del poble. I que estigui en constant modificació encara el fa més ric.
El recull d’activitats que proposem creix, innova i millora per donar resposta a totes les necessitats del nostre municipi.
Millorar la nostra escola és millorar el nostre municipi i aquesta és feina de molts. Repetiré un fragment de la presentació del PAE passat, per que els nostres motius i principis no han canviat:
“Curs a curs, avancem en aquesta escola que vol ser per tots i de tots. Catalana i per tant acollidora com la seva societat, integradora i inclusiva. I amb aquests principis i valors treballem cada dia des de tots els centres educatius, des de cada classe, des de cada centre. Mestres, professors, vetlladors, tècnics, polítics... tots en equip per fer un mon millor.
Mantenim els nostres principis: Cultura, identitat, llengua, valors, coneixement, respecte, empatia, igualtat. I el mateix mètode secret: Treballar i treballar”
Gràcies a tot l’equip per la vostra feina de cada dia.
Mayte Escobar i Gomera
Regidora d'Ensenyament
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes