Programa d’Activitats Educatives de Bigues i Riells

Benvolguts veïns i veines de Bigues i Riells,

L'Escola Catalana no viu un moment tranquil, els atacs són constants cap a un sector vital per a la nostra societat, que ha demostrat cada dia i constantment el seu compromís. Però la feina ben feta i els bons professionals no poden sinó sortir victoriosos davant d'aquests atacs sense fonaments ni raons.

Curs a curs, avancem en aquesta escola que vol ser per tots i de tots. Catalana, i per tant, acollidora, integradora i inclusiva com la seva societat. I amb aquests principis i valors treballem cada dia, des de cada classe i des de cada centre educatiu, tant mestres, professors i vetlladors com tècnics i polítics. Tots en equip per fer un món millor!
 
Aquest PAE forma part d'aquest ambiciós projecte aportant el seu granet de sorra. La Comunitat Educativa de Bigues i Riells creix i evoluciona cada dia i aquest programa és un bon exemple, en constant revisió dels seus continguts i objectius.

Continuem treballant per crear nous projectes i consolidar els que ja ens funcionen. Busquem oportunitats i recursos per créixer i millorar. Mantenim els nostres principis: cultura, identitat, llengua, valors, coneixement, respecte, igualtat i empatia. I la mateixa fórmula: treballar i treballar.
Permeteu-me tancar aquesta presentació de la mateixa manera que la vegada anterior, perquè no hem canviat la nostra forma de ser i de fer: us presentem el Programa d'Activitats Educatives pel curs 2018 - 2019, ambiciós com no podia ser d'altre manera. Il·lusió pel projecte i confiança en l'equip. Ho tenim tot. Endavant!

Mayte Escobar i Gomera
Regidora d'Ensenyament
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes