Oficina d’Intermediació Hipotecària

L'Ajuntament de Bigues i Riells disposa d’un servei jurídic d’Assessorament i d’Intermediació Hipotecària (OFIMEH), gratuït per a tots els ciutadans del municipi. Sorgeix d’un conveni de col·laboració de l’Ajuntament amb el Col·legi d'Advocats de Granollers, amb el propòsit d'assessorar, amb advocats d’ofici, les persones i famílies que tenen dificultats per a fer front als pagaments dels préstecs hipotecaris i que, per tant, poden trobar-se en risc de perdre el seu habitatge.

També s’ofereix el servei de mediació entre el propietari (arrendador) i l’inquilí (arrendatari), en casos en què, per dificultats econòmiques (impagament, deute, demanda, etc.), aquest últim es pugui veure exposat a un desnonament, i es procura trobar la millor solució possible entre les parts.

 
 
Així mateix, aquelles persones que hi estiguin interessades, poden demanar la revisió del seu préstec hipotecari i, si és el cas, se'ls assessorarà de com eliminar la clàusula sòl, com fer la reclamació de la devolució de les quantitats cobrades indegudament per aquest concepte, així com de les despeses de formalització de la hipoteca.

Per accedir a aquest servei, cal demanar hora al Servei d’Assessorament i d’Intermediació Hipotecària (OFIMEH) a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), al Centre Cívic i Cultural el Rieral de Bigues, trucant al 93 865 62 25 o a través de l'adreça electrònica oac@biguesiriells.cat.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes