Anar en cotxe

Els darrers anys, Bigues i Riells ha experimentat un augment notable del parc automobilístic i, per tant, del trànsit, que, juntament amb la urbanització de l’avinguda Prat de la Riba, ha fet necessari el desenvolupament d’una normativa per a minimitzar els aspectes negatius que es puguin derivar d’aquest creixement.
Per tal de mantenir un equilibri de convivència entre veïns, comerciants i visitants, i en benefici de la qualitat de vida de tots, es va establir a determinades zones, el sistema d’aparcament temporal gratuït. D’aquesta manera, s’aconsegueix una major mobilitat i una reducció en el nombre de vehicles aparcats durant un període llarg.
 
 
Aquesta major rotació de vehicles aporta més agilitat, facilitat i freqüència en l’accés, tant de persones com de cotxes, i recau en benefici dels residents i comerciants de la zona.
L'aparcament queda limitat a 1 hora i 30 minuts, dins la franja horària que va de 9.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h, de dilluns a dissabte (diumenges i festius, aparcament lliure). S’ha d’identificar l’hora d’aparcament amb el rellotge d'estacionament.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes