Informació sobre el coronavirus

Actualment, s'ha suspès l'atenció presencial. Cal adreçar-se telefònicament a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (93 865 62 25) o bé a la Policia Local (93 865 76 48).

El Registre Civil només fa inscripcions de naixements, llicències d'enterraments i casaments in extremis.

Les instal·lacions de l'Organisme de Gestió Tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació), romandran tancades. L'atenció al contribuent es mantindrà a través dels següents canals:
  • telemàtica (www.orgt.diba.cat). També podreu presentar escrits a través del registre telemàtic.
  • telefònica (932029802).
  • correu electrònic, a l'adreça: orgt.atenciociutadana@diba.cat, a través de la qual es rebran i contestaran consultes .
Tota la informació actualitzada la trobareu al Canal Salut de la Generalitat de Catalunuya!

Què puc fer per protegir-me?
Per prevenir el virus, cal que apliqueu les mesures genèriques de protecció davant de qualsevol malaltia respiratòria:


Renteu-vos les mans freqüentment (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques 70%), especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.

Tapeu-vos la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i renteu-vos les mans de seguida (amb solucions alcohòliques 70% o amb aigua i sabó).

Eviteu el contacte proper (almenys una distància de dos metres) amb persones que pateixen infeccions respiratòries agudes i presenten tos, esternuts o expectoracions, i no hi compartiu les pertinences personals.

Eviteu compartir menjar i estris (coberts, gots, tovallons, mocadors, etc.) i altres objectes sense netejar-los degudament.

No s’han de prendre precaucions especials amb els animals a Estat espanyol, ni amb els aliments, per evitar aquesta infecció.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes