Servei de préstec a domicili especial COVID-19

T’oferim portar-te revistes, pel·lícules, sèries, música i llibres a casa. Aquest servei és gratuït per la població de Bigues i Riells i l’ofereix la biblioteca municipal de Bigues i Riells.

Qui el pot sol·licitar?
Totes aquelles persones residents a Bigues i Riells i que actualment no poden venir a la biblioteca, ja sigui perquè són població de risc, estan confinats, són majors de 65 anys, tenen problema de mobilitat, es troben cnvalescents, etc.
Quin tipus de documents puc tenir en préstec i quants?

Revistes, novel·les, biografies, pel·lícules, sèries, jocs de taula...El que et vingui de gust! Demana el que vulguis del nostre catàleg i intentarem portar-t'ho. El servei de préstec és gratuït. Pots tenir un total de 30 documents en préstec durant 30 dies, prorrogable fins a 3 vegades sempre que els documents no estiguin reservats per una altra persona.
Què cal fer per accedir al servei?

1. Posa’t en contacte a través del telèfon 938 657 982 o del correu electrònic biblioteca@biguesiriells.cat per fer la comanda.
2. T’avisarem quin dia i en quina franja horària passarem a deixar-te la comanda.
3. Finalitzat el mes de préstec, tornarem a contactar amb tu per coordinar el retorn del material o iniciar una nova tramesa.